Vínovo-sýrový dip
10 min.
Ingredience
- 200gramůSýr Čedar
- 200gramůSýr Eidam cihla 30%
- 100gramůSýr Parmezán
- 75mililitrůVíno bílé
- 3lžíceMáslo čerstvé
- 1lžičkaKřen
- 1stroužekČesnek
- 7gramůSůl
- 7gramůPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
563 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
43 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
530 mg
Cukr
653 mg
Postup přípravy
- 1Sýry, víno i máslo necháme přes noc položené na kuchyňské lince, aby v den zpracování měly pokojovou teplotu.
- 2Všechny sýry nastrouháme.
- 3Poté dáme všechny ingredience do mixéru a rozmixujeme je dohladka. Osolíme a opepříme podle chuti.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 14. 2. 2017
Vínovo-sýrový dip
Dip je dobrý k masu i k tortilla chipsům. Mňam! Dala jsem do něj také dávku nahrubo mletého pepře – čerstvě mletého.