Vínovo-sýrový dip

10 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
563 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
43 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
530 mg
Cukr
653 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sýry, víno i máslo necháme přes noc položené na kuchyňské lince, aby v den zpracování měly pokojovou teplotu.
  • 2
    Všechny sýry nastrouháme.
  • 3
    Poté dáme všechny ingredience do mixéru a rozmixujeme je dohladka. Osolíme a opepříme podle chuti.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 14. 2. 2017
Vínovo-sýrový dip
Dip je dobrý k masu i k tortilla chipsům. Mňam! Dala jsem do něj také dávku nahrubo mletého pepře – čerstvě mletého.