Vlámská karbonáda

145 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
422 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
20 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Panenku odblaníme a pokrájíme na širší kousky. Maso necháme osmahnout na rozpáleném sádle.
  • 2
    Slaninu pokrájíme na drobné kousky a přidáme ke smažícímu se masu.
  • 3
    Maso přendáme do zapékací mísy.
  • 4
    Šťávu z masa zaprášíme moukou, podlijeme pivem a vývarem.
  • 5
    Cibuli a česnek oloupeme a pokrájíme na tenké plátky, přimícháme k masu.
  • 6
    Vše lehce zaprášíme cukrem a zalijeme hotovou omáčkou, přidáme veškeré koření.
  • 7
    Přiklopené necháme péct 120 minut při 165 °C.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.