Voňavý roastbeef
60 min.
Ingredience
- 2lžičkySůl
- 2lžičkyPepř černý mletý
- 150gramůHořčice
- 600gramůHovězí roštěnka níz. peč.
- 150mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
721 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
63 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
770 mg
Vápník
72 mg
Postup přípravy
- 1Očistíme roštěnec, vrchní blánu nařežeme na kostičky. V hořčici a oleji marinujeme 24 hodin. Osolíme, opepříme a zprudka opečeme.
- 2Dáme do předehřáté trouby na 150°C a pečeme, aby měl roštěnec ve středu 55°C.
- 3Poté ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.