Vrabci na pivu s rajským protlakem
70 min.
Ingredience
- 1kilogramVepřový bok
- 3kusyCibule
- 10stroužkůČesnek
- 500mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 4lžíceProtlak rajčatový
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1126 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
106 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme nahrubo, maso na kostky, česnek rozdrtíme.
- 2V pekáči promícháme maso s cibulí, česnekem, rajským protlakem, solí a pepřem. Vlijeme pivo a pečeme v předehřáté troubě, až je maso měkké a pivo vypečené.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.