Vynikající jehněčí šašlik

35 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
476 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
30 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jehněčí maso omyjeme, očistíme a nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Cibuli oloupeme, očistíme a nastrouháme do misky. Šťávu zachytíme, přidáme limetkovou šťávu, olej, prolisovaný česnek, sůl, pepř, bazalku a důkladně promícháme. Do připravené marinády vložíme kostky jehněčího masa a uložíme přes noc marinovat do chladničky.
  • 3
    Na špízové jehly střídavě napichujeme kostky jehněčího masa a dílky cibule.
  • 4
    Grilovací pánev rozpálíme a šašliky na ní ze všech stran grilujeme asi 15 minut. Ihned poté servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.