Vývar hovězí

285 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1675 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
169 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce dáme hovězí kosti a výřez, zalijeme vodou a na mírném ohni přivedeme k varu. Na povrchu se může tvořit pěna, kterou průběžně odstraňujeme.
  • 2
    Rozpůlíme cibule a do každé poloviny vmáčkneme jeden hřebíček. Připravenou cibuli, nahrubo nakrájené řapíky celeru, tymián, bobkový list, petržel a pepř vložíme do hrnce a na mírném ohni vaříme přibližně 3 a půl hodiny. Potom vyjmeme maso a vaříme další 1 hodinu.
  • 3
    Vývar přecedíme a můžeme jej hned použít nebo zmrazit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.