Vývar s mladou zeleninou
40 min.
Ingredience
- 130gramůKarotka
- 200gramůKohoutí maso
- 8kusůVaječný žloutek slepičí
- 30gramůKerblík
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2litryVývar drůbeží
- 100gramůBrukev řepka
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
470 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
18 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
938 mg
Postup přípravy
- 1Drůbeží vývar přivedeme k varu.
- 2Karotku a brukev nakrájíme na kostičky, kohoutí maso na malé kousky. Jakmile se vývar začne vařit, vše do něj nasypeme a povaříme 25 až 30 minut. Dochutíme solí a pepřem.
- 3V malém kastrůlku uvaříme žloutky natvrdo a vidličkou je rozdrolíme. Do talíře vložíme vždy jeden žloutek a zalijeme horkým vývarem s masem a zeleninou. Ozdobíme posekaným kerblíkem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.