Vývar s mladou zeleninou

40 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
470 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
18 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
938 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Drůbeží vývar přivedeme k varu.
  • 2
    Karotku a brukev nakrájíme na kostičky, kohoutí maso na malé kousky. Jakmile se vývar začne vařit, vše do něj nasypeme a povaříme 25 až 30 minut. Dochutíme solí a pepřem.
  • 3
    V malém kastrůlku uvaříme žloutky natvrdo a vidličkou je rozdrolíme. Do talíře vložíme vždy jeden žloutek a zalijeme horkým vývarem s masem a zeleninou. Ozdobíme posekaným kerblíkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.