Vývar s petrželovým kapáním
130 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 250gramůHovězí maso přední
- 120gramůZelenina kořenová
- 1špetkaSůl
- 100gramůMouka polohrubá
- 1lžíceOlej stolní
- 1lžícePetržel - nať
- 1špetkaPepř černý celý
- 2kusyVejce slepičí
- 150mililitrůMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
276 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
10 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Maso vložíme do hrnce s vodou a solí. Zvolna vaříme a sbíráme tmavou pěnu. Přidáme celý pepř, zeleninu, cibuli a uvaříme doměkka. Poté vývar scedíme.
- 2Mezitím připravíme kapání. V misce smícháme mléko, vejce, najemno nasekanou petrželku, špetku soli, olej a mouku.
- 3Přes cedník prolisujeme do vroucí osolené vody. Krátce povaříme a kapání přidáme do vývaru.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.