Vývar se želatinou
10 min.
Ingredience
- 500mililitrůVývar zeleninový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaCukr krupice
- 1lžičkaOcet kvasný lihový
- 6plátkůŽelatina
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
82 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
3 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
489 mg
Postup přípravy
- 1Vývar ohřejeme a horký přecedíme, aby byl čirý. Podle potřeby osolíme, opepříme, osladíme a okyselíme, aby chuť vývaru byla pikantní. Plátky želatiny namočíme na chvíli do studené vody, potom je vymačkáme a rozpustíme v horkém (ne vroucím) vývaru.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.