Vývar z bílých kostí

200 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
936 kcal
Bílkoviny
91 g
Tuky
58 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dobře omyté a rozsekané kosti vložíme do hrnce, zalijeme vodou a uvedeme do varu.
  • 2
    Osolíme, přidáme na čtvrtky překrájenou cibuli a celý pepř.
  • 3
    Snížíme příkon tepla a zvolna kosti vaříme nejméně 2-3 hodiny.
  • 4
    Potom přidáme opláchnutou, očištěnou a na čtvrtky nakrájenou kořenovou zeleninu a doměkka uvaříme.
  • 5
    Nakonec vývar procedíme hustým cedníkem.
  • 6
    Používáme jej na přípravu polévek i pokrmů ve stanoveném množství.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.