Vývar z kančího masa

195 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
244 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kosti dáme do hrnce, zalijeme 3 l studené vody a vínem.
  • 2
    Uvedeme k varu, přidáme pokrájenou zeleninu a koření, osolíme a opepříme.
  • 3
    Vaříme na mírném plameni 3 hodiny.
  • 4
    Během varu odstraňujeme tuk, je-li potřeba přiléváme vodu.
  • 5
    Z hotového vývaru vyjmeme kosti a zeleninu.
  • 6
    Vývar je vhodný do zvěřinových omáček a k podlévání masa.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.