Vývar z kančího masa
195 min.

Ingredience
- 3kilogramyKosti srnčí
- 180gramůCibule
- 180gramůMrkev kořen
- 2gramyHřebíček
- 4gramySůl
- 2gramyPepř černý celý
- 3litryVoda pitná
- 0,5litrVíno portské
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
244 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Kosti dáme do hrnce, zalijeme 3 l studené vody a vínem.
- 2Uvedeme k varu, přidáme pokrájenou zeleninu a koření, osolíme a opepříme.
- 3Vaříme na mírném plameni 3 hodiny.
- 4Během varu odstraňujeme tuk, je-li potřeba přiléváme vodu.
- 5Z hotového vývaru vyjmeme kosti a zeleninu.
- 6Vývar je vhodný do zvěřinových omáček a k podlévání masa.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.