Wiltshirská dušená plec

120 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
919 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
55 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
4 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V pánvi rozehřejeme olej a postupně přidáváme očištěné, na kostky nakrájené a osolené maso, opékáme asi 5 minut. Maso v pánvi posypeme moukou a za stálého míchání smažíme 2 minuty. Zalijeme vývarem, přidáme med, ocet, sójovou omáčku, sůl a pepř. Pod pokličkou dusíme asi 1 hodinu.
  • 2
    Potom do pánve přidáme očištěné, na čtvrtky nakrájené žampiony, vypeckované sušené švestky a dusíme, až je maso úplně měkké.
  • 3
    Před podáváním podle chuti okořeníme a posypeme petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.