Z červené řepy boršč

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
13 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci rozehřejeme máslo a na něm dozlatova osmažíme oloupanou a na kostky nakrájenou cibuli, posypeme moukou, promícháme a zalijeme zeleninovým vývarem. Červenou řepu očistíme, omyjeme, nakrájíme na malé kostky a vmícháme do vařící se polévky, kam ještě přisypeme nasekanou petrželovou nať a necháme vařit. Uvařenou polévku rozmixujeme, podle chuti osolíme, opepříme promícháme a teplou porcujeme na talíře. Na každý talíř do středu položíme 1 lžíci zakysané smetany.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.