Z tofu karbanátky
35 min.
Ingredience
- 1kusCibule červená
- 1stroužekČesnek
- 1lžičkaKmín mletý
- 1lžičkaKoriandr mletý
- 2lžíceCitronová šťáva
- 400gramůCizrna konzervovaná
- 75gramůSýr sójový - Tofu
- 115gramůBrambory vařené
- 4lžíceKoriandr čerstvý
- 75gramůStrouhanka
- 1lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
245 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
4 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
7 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Do hrnce dáme nasekanou cibuli, rozetřený česnek, kmín, koriandr, citronovou šťávu a přivedeme k varu. Pod pokličkou vaříme 5 minut.
- 2Do misky dáme konzervovanou cizrnu, tofu, vařené brambory pokrájené na plátky a smícháme. Přidáme směs s cibulí, koriandrem a kořením a promícháme. Rozdělíme na 4 díly a vytvoříme karbanátky. Do talíře nasypeme strouhanku a po obou stranách obalíme karbanátky.
- 3Ve woku rozehřejeme olej a z každé strany smažíme karbanátky 5 minut.
- 4Poté ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.