Zabijačkový guláš

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
801 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
66 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme cibuli, nakrájíme a osmažíme na sádle dozlatova. Přidáme nakrájené maso, očištěnou, spařenou a nakrájenou ledvinku, pokrájená játra a srdce. Vše osmahneme.
  • 2
    Až se vypaří voda, přidáme papriku a necháme zpěnit. Poté podlijeme teplým vývarem, osolíme, přidáme česnek, pepř, kmín a majoránku. Dusíme, dokud nezměkne maso.
  • 3
    Poté necháme vysmahnout do tuku, zaprášíme moukou, podlijeme vývarem a dusíme 15 min.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.