Zabijačkový guláš
110 min.
Ingredience
- 5kusůCibule
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 250gramůVepřové srdce
- 250gramůVepřové ledvinky
- 250gramůJátra vepřová
- 2hrnkyHovězí vývar základní
- 0,5lžičkaKmín celý
- 2lžičkyPaprika mletá sladká
- 1lžíceMajoránka
- 1špetkaSůl
- 4lžíceSádlo škvařené
- 1kilogramVepřové maso tučné
- 2stroužkyČesnek
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
801 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
66 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Oloupeme cibuli, nakrájíme a osmažíme na sádle dozlatova. Přidáme nakrájené maso, očištěnou, spařenou a nakrájenou ledvinku, pokrájená játra a srdce. Vše osmahneme.
- 2Až se vypaří voda, přidáme papriku a necháme zpěnit. Poté podlijeme teplým vývarem, osolíme, přidáme česnek, pepř, kmín a majoránku. Dusíme, dokud nezměkne maso.
- 3Poté necháme vysmahnout do tuku, zaprášíme moukou, podlijeme vývarem a dusíme 15 min.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.