Zadělávané hovězí srdce
70 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 1kusHovězí srdce
- 100gramůZelenina kořenová
- 1lžičkaSůl
- 5kusůPepř černý celý
- 2kusyNové koření celé
- 1kusBobkový list
- 80gramůOlej stolní
- 1lžíceOmáčka sójová
- 1stroužekČesnek
- 40gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
515 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
30 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté srdce vložíme do studené vody spolu s očištěnou kořenovou zeleninou, cibulí a česnekem. Přidáme sůl, pepř, nové koření a bobkový list. Zvolna vaříme doměkka. Měkké srdce vyjmeme a nakrájíme na plátky.
- 2Na oleji osmahneme mouku dočervena, zalijeme ji trochou vývaru ze srdce, přidáme nakrájené srdce a mrkev uvařenou ve vývaru nakrájenou na kolečka.
- 3Nakonec šťávu ochutíme sójovou omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.