Zadělávané kachní drůbky

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
352 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
18 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kachní drůbky včetně křídel, kořenovou zeleninu, nakrájené houby, cibuli, sůl a koření dáme pozvolna vařit do studené vody. Když je vše měkké, vývar scedíme, maso a zeleninu nakrájíme na menší kousky, vývar vařením zredukujeme na litr tekutiny a odstavíme. Z másla a mouky usmažíme světlou jíšku, kterou vmícháme do vývaru a povaříme, aby omáčka zhoustla. Nakonec vmícháme smetanu, vrátíme nakrájené maso a zeleninu a před podáváním necháme důkladně prohřát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.