Zaječí hřbet a kýta, pečené

80 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
429 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
34 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
514 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očistíme zaječí hřbet a kýtu, osušíme, osolíme, opepříme, posypeme nakrájenou cibulí a petrželkou.
  • 2
    Pokapeme ze všech stran citrónovou šťávou, položíme na sebe a necháme odležet několik hodin.
  • 3
    Na rozehřátém másle po obou stranách dozlatova zvěrinu osmahneme.
  • 4
    Podlijeme malým množstvím vody a do vyhřáté trouby dáme péct.
  • 5
    Během pečení podléváme šťávou a teplou vodou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.