Zaječí hřbet a kýta, pečené
80 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1špetkaPepř černý mletý
- 150gramůMáslo čerstvé
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1lžičkaSůl
- 1kusZaječí maso
- 1hrstPetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
429 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
34 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
514 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Očistíme zaječí hřbet a kýtu, osušíme, osolíme, opepříme, posypeme nakrájenou cibulí a petrželkou.
- 2Pokapeme ze všech stran citrónovou šťávou, položíme na sebe a necháme odležet několik hodin.
- 3Na rozehřátém másle po obou stranách dozlatova zvěrinu osmahneme.
- 4Podlijeme malým množstvím vody a do vyhřáté trouby dáme péct.
- 5Během pečení podléváme šťávou a teplou vodou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.