Zaječí hřbet s hořčicovou omáčkou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
273 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
11 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
92 mg
Cukr
399 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek oloupeme a prolisujeme, maso opepříme. V pánvi rozpálíme olej a máslo. Plátky masa krátce opečeme z obou stran. Přidáme sůl, hořčici, česnek, víno a vaříme 8-10 minut, při mírné teplotě.
  • 2
    Maso vyjmeme z pánve a uchováme v teple. Škrob rozmícháme ve vývaru a přidáme k výpeku. Omáčku osolíme, opepříme, přidáme tymián, smetanu a madeiru. Povaříme asi 3 minuty a dochutíme.
  • 3
    Hotové maso nakrájíme šikmo přes vlákno, upravíme na mísu nebo na talíře a přelijeme omáčkou. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.