Zaječí karbanátky

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
841 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
69 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
657 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zaječí předek s vnitřnostmi bez jater a bůček, umeleme.
  • 2
    Ostatní maso na kostech, osolíme a podusíme, podlité doměkka. Maso z kostí seškrábeme a přidáme k mletému masu. Slaninu, pokrájíme a vyškvaříme, přidáme vejce, necháme zhoustnout a přidáme k masu.
  • 3
    Osolíme, opepříme, přidáme citrónovou kůru, bílek a zahustíme strouhankou. Ze směsi děláme karbanátky které pečeme na oleji.
  • 5

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.