Zaječí karbanátky
90 min.
Ingredience
- 1špetkaCitronová kůra
- 100gramůStrouhanka
- 1špetkaPepř černý mletý
- 50gramůSlanina vepřová
- 1kusVaječný bílek slepičí
- 1kusVejce slepičí
- 500gramůZaječí maso
- 1lžičkaSůl
- 100mililitrůOlej stolní
- 0,25kilogramVepřový bok
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
841 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
69 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
657 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Zaječí předek s vnitřnostmi bez jater a bůček, umeleme.
- 2Ostatní maso na kostech, osolíme a podusíme, podlité doměkka. Maso z kostí seškrábeme a přidáme k mletému masu. Slaninu, pokrájíme a vyškvaříme, přidáme vejce, necháme zhoustnout a přidáme k masu.
- 3Osolíme, opepříme, přidáme citrónovou kůru, bílek a zahustíme strouhankou. Ze směsi děláme karbanátky které pečeme na oleji.
- 5
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.