Zaječí míšenina

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
361 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
21 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
9 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný a omytý zaječí předek vykostíme a nakrájíme na kousky.
  • 2
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle a na slanině nakrájené na kostičky. Přidáme maso, osolíme, podlijeme vodou a dusíme doměkka.
  • 3
    Měkké maso vyjmeme a najemno umeleme. Přidáme vydušenou šťávu, strouhanku, víno, nakrájené žampiony, sardelové řezy a kapary. Podle chuti opepříme, osolíme a okořeníme tymiánem.
  • 4
    Podáváme na osmažených plátcích veky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.