Zaječí míšenina
70 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 50gramůSlanina vepřová
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaTymián sušený
- 20gramůStrouhanka
- 10kusůKapary sterilované
- 15gramůSardelové řezy
- 50gramůŽampiony - sterilované
- 400gramůZaječí maso
- 30mililitrůVíno bílé
- 50gramůMáslo čerstvé
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
361 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
21 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
9 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Očištěný a omytý zaječí předek vykostíme a nakrájíme na kousky.
- 2Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle a na slanině nakrájené na kostičky. Přidáme maso, osolíme, podlijeme vodou a dusíme doměkka.
- 3Měkké maso vyjmeme a najemno umeleme. Přidáme vydušenou šťávu, strouhanku, víno, nakrájené žampiony, sardelové řezy a kapary. Podle chuti opepříme, osolíme a okořeníme tymiánem.
- 4Podáváme na osmažených plátcích veky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.