Zaječí plátky se slaninou

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
621 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
26 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
8 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zaječí maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, posypeme drceným jalovcem, mletým novým kořením, sušeným česnekem, šalvějí, anglickou slaninu nakrájíme na tenké proužky.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej a slaninu na něm osmahneme do křupava. Slaninu vyndáme, na olej položíme kořeněné plátky masa a zvolna z obou stran osmažíme. Podlijeme červeným vínem a podusíme.
  • 3
    Plátky masa upravíme na talíře, doplníme pečeným bramborem a ozdobíme křupavou slaninou. Porce polijeme troškou výpeku z pánve.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.