Zaječí stehna na víně
65 min.
Ingredience
- 100gramůSlanina vepřová
- 4lžíceOlej stolní
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2decilitryVíno červené
- 2lžíceProtlak rajčatový
- 600gramůZaječí maso
- 2stroužkyČesnek
- 500mililitrůVývar drůbeží
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
551 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
24 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
72 mg
Cukr
335 mg
Postup přípravy
- 1Očištěná stehna prošpikujeme slaninou, osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Zprudka je opečeme na oleji po všech stranách.
- 2Potom maso podlijeme vývarem, přidáme kečup, víno a dusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.