Zajíc na červeném víně, dušený

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
659 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
27 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Odblaníme a nasolíme zajíce.
  • 2
    Rozehřejeme máslo ve velké pánvi a nakrájenou cibuli osmahneme.
  • 3
    Přidáme nakrájenou papriku, pepř, hřebíček, vložíme zajíce a zalijeme vínem. Dusíme pod pokličkou a během dušení podléváme vodou.
  • 4
    Měkkého zajíce vyndáme a necháme odpařit tekutinu.
  • 5
    Do základu přidáme mouku, osmahneme, zalijeme vodou a povaříme.
  • 6
    Před podáváním naporcujeme a přelijeme šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.