Zajíc po myslivecku

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
11 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zaječí maso odblaníme, omyjeme, naporcujeme a potřeme rozetřeným česnekem. Maso necháme asi 1 hodinu odležet v chladu, potom je osolíme a opepříme.
  • 2
    Na rozehřátém oleji porce zprudka opečeme, vyjmeme a ve zbylém tuku osmahneme cibuli a opečeme nakrájená zaječí játra. Porce zajíce vložíme zpět a vše společně za občasného podlévání vínem dusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.