Zajíc po myslivecku
65 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kusJátra zaječí
- 1lžičkaSůl
- 800gramůZaječí maso
- 3stroužkyČesnek
- 1špetkaPepř černý mletý
- 3decilitryVíno červené
- 4lžíceOlej stolní
- 1kusCitrony
- 100gramůKompot brusinkový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
11 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Zaječí maso odblaníme, omyjeme, naporcujeme a potřeme rozetřeným česnekem. Maso necháme asi 1 hodinu odležet v chladu, potom je osolíme a opepříme.
- 2Na rozehřátém oleji porce zprudka opečeme, vyjmeme a ve zbylém tuku osmahneme cibuli a opečeme nakrájená zaječí játra. Porce zajíce vložíme zpět a vše společně za občasného podlévání vínem dusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.