Zajíc po nicesku

160 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
643 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
38 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného, vykuchaného a omytého zajíce nakrájíme na kousky.
  • 2
    V hrnci na oleji maso opečeme, polijeme koňakem a flambujeme.
  • 3
    Přilijeme víno, přidáme svazek bylinek, sůl a pepř. Dusíme pod pokličkou na mírném ohni asi 1 hodinu.
  • 4
    Ve vařící vodě spaříme cibulky a přidáme je do hrnce se zajícem spolu s nakrájenými klobásami a olivami. Dochutíme solí a pepřem a dusíme ještě další hodinu.
  • 5
    Kousky zajíce a klobásky narovnáme na nahřátou mísu, omáčku necháme ještě vyvařit a nakonec ji nalijeme na maso.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.