Zajíc se smetanou

105 min.

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
836 kcal
Bílkoviny
97 g
Tuky
37 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zajíce necháme 1 den marinovat v podmáslí. Sušené houby si namočíme ve 2 dl vody. Zeleninu nakrájíme na kostičky, vše vložíme do pekáčku a necháme několik hodin odpočinout.
  • 2
    Troubu předehřejeme na 200 °C. Zeleninu odebereme, následně maso osolíme a opepříme, posypeme kousky másla, přidáme houby a zeleninu. Přikryjeme a necháme péct 1 hodinu. (Průběžně podléváme.)
  • 3
    Poté si smícháme smetanou s moukou, přilijeme a necháme péct dalších 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.