Základní rajčatová omáčka

30 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
92 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
4 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Spodek rajčat nařízneme do kříže, dáme na plech vyložený pečícím papírem, přidáme stroužky nevyloupaného česneku, zahřejeme troubu na 200°C a pečeme 15-20 minut.
  • 2
    Vyjmeme z trouby a necháme vychladnout.
  • 3
    Rajčata i česnek oloupeme a nasekáme nahrubo. Dáme do mísy, přidáme olej, ocet, cukr, sůl, pepř a bazalku, dobře promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.