Zálivka kečupová

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
67 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
5 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
71 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zálivka mléčná [51580]:
  • 2
    Do misky vyklopíme jogurt, osolíme a opepříme ho. Přidáme k němu 1/4 lžičky hořčice a 2 lžíce olivového oleje a rozmícháme. Vyšleháme vše do úplně hladkého krému. Dále podle uvážení dochutíme citronovou šťávou a opět hmotu vyšleháme dohladka.
  • 3
    Do zálivky vmícháme 2 lžíce kečupu, špetku kajenského pepře a 2 lžíce pomerančové šťávy a vyšleháme úplně dohladka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.