Zálivka z francouzské kuchyně
10 min.
Ingredience
- 30mililitrůOcet vinný
- 1lžičkaMed včelí
- 3mililitryCitronová šťáva
- 70mililitrůOlej olivový extra panenský
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1lžičkaHořčice
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
3Postup přípravy
- 1Do vhodné nádoby dáme vinný ocet, med a citronovou šťávu. Přilijeme olej, přidáme mletou papriku, hořčici a všechny suroviny dobře našleháme.
- 2Nakonec dresink podle vlastní chuti dochutíme solí a pepřem. Ještě jednou vařečkou promícháme. Hotový dresink dáme do lednice vychladnout.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.