Zámecké toasty s vepřovými játry
40 min.
Ingredience
- 200gramůJátra vepřová
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 100gramůŽampiony čerstvé
- 1kusVeka
- 10kusůCibule sterilovaná
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1lžičkaHořčice
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
385 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
14 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
8 g
Cukr
15 g
Postup přípravy
- 1Plátky veky opečeme nasucho na plechu v troubě, poté je mírně potřeme máslem.
- 2Na zbylém másle orestujeme omytá, na nudličky pokrájená játra spolu s plátky žampionů. Směs ochutíme hořčicí, pepřem a solí, navršíme ji na plátky veky, poklademe nakrájenými cibulkami a posypeme nastrouhaným sýrem.
- 3Toasty zapečeme v horké troubě, ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.