Zámecké toasty s vepřovými játry

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
385 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
14 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
8 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky veky opečeme nasucho na plechu v troubě, poté je mírně potřeme máslem.
  • 2
    Na zbylém másle orestujeme omytá, na nudličky pokrájená játra spolu s plátky žampionů. Směs ochutíme hořčicí, pepřem a solí, navršíme ji na plátky veky, poklademe nakrájenými cibulkami a posypeme nastrouhaným sýrem.
  • 3
    Toasty zapečeme v horké troubě, ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.