Žampionová nádivka

55 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
299 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
24 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nadrobno pokrájenou cibuli necháme osmažit na rozpáleném oleji. Přimícháme nasekané žampióny, osolíme, opepříme a ochutíme citronovou šťávou. Vše povaříme 10 minut.
  • 2
    120 g rajčat omyjeme, zbavíme semínek a pokrájíme na drobné kousky, smícháme s utřeným česnekem, sekanou petrželí a mletým masem. Přimícháme k žampionům a vaříme 5 minut, poté odstavíme.
  • 3
    Zbytek rajčat omyjeme, seřízneme vršky, vydlabeme a naplníme žampionovou nádivkou. Posypeme strouhaným sýrem a necháme zapéct při 180 °C cca 25 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.