Žampionový krém s rýží
15 min.
Ingredience
- 150mililitrůVývar drůbeží
- 300gramůŽampiony čerstvé
- 250gramůRýže dušená
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 200mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 60gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
301 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
19 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Žampiony nakrájíme na širší plátky a na másle lehce orestujeme. Přidáme vařenou rýži, vývar a spolu rozmixujeme. Ochutíme solí a pepřem. Nakonec vmícháme sladkou smetanu. Krém na talíři ještě ozdobíme několika plátky žampionů, které jsme trochu orestovali na másle.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.