Žampionový salát s jogurtem

25 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
86 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
5 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zálivka: Smícháme jogurt, citronovou šťávu, ocet, dijonskou hořčici, drcený česnek, podle chuti sůl a pepř.
  • 2
    Rozpálíme olej, dáme do něj koriandr a mícháme 1 minutu. Přidáme houby, osolíme a opepříme podle chuti, průběžně promícháváme a prudce smažíme 5 minut. Vyjmeme děrovanou lžící a necháme vychladnout.
  • 3
    Zálivku nalijeme na houby a promícháme. Zakryjeme a necháme chladit 8 hodin. Přidáme nakrájený celer, ozdobíme bazalkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 28. 1. 2015
Salát se již chladí. Zatím je to poměrně zajímavé.