Žampionový toast

35 min.
Česká republika
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
571 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
52 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
840 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky.
  • 2
    Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a dáme ji zpěnit na máslo. Přidáme žampiony a dusíme doměkka. Osolíme, opepříme, přidáme petrželovou nať a vmícháme polovinu nastrouhaného sýru.
  • 3
    Plátky veky opečeme na oleji, na ně navršíme žampionovou směs, posypeme zbylým sýrem a rychle zapečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.