Žampiony na grilu
20 min.
Ingredience
- 20kusůŽampiony čerstvé
- 50gramůSýr Parmezán
- 250gramůStrouhanka
- 5gramůSůl
- 10gramůOregano sušené
- 100mililitrůOlej olivový
- 250mililitrůDresink farmářský
- 2kusyVejce slepičí
- 40gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1115 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
38 g
Sacharidy
82 g
Vláknina
15 g
Cukr
28 g
Postup přípravy
- 1Omyté a očištěné žampiony obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a ve směsi, kterou si připravíme ze strouhanky, nastrouhaného parmezánu, oregana a soli.
- 2Ihned po obalení dáme na gril. Během grilování obracíme, abychom měli žampiony rovnoměrně opečené.
- 3Podáváme s farmářským dresinkem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.