Žampiony na smetaně

45 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
249 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
17 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žampiony očistíme, omyjeme a nakrájíme na půlky nebo na čtvrtky.
  • 2
    Na másle zpěníme jemně nakrájenou šalotku, přidáme žampiony a dusíme, až se tekutina úplně vydusí. Přilijeme kyselou smetanu rozmíchanou s moukou, přidáme citronovou kůru a petrželku a pokrm osolíme a opepříme. Ještě dusíme asi 5 minut.
  • 3
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.