Žampiony pečené na roštu
30 min.
Ingredience
- 4lžíceOlej stolní
- 4lžíceMáslo bylinkové
- 500gramůŽampiony čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 10gramůPetržel - nať
- 1kusCitrony
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
206 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
19 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Stejně velké žampiony očistíme, omyjeme a u hlavičky odkrojíme nožku. Osolíme, opepříme, pokapeme citronem a protáhneme olejem.
- 2Žampiony opečeme na roštu.
- 3Podáváme s bylinkovým máslem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.