Žampiony pečené s máslem

23 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
423 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
21 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
13 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žampiony očistíme a odkrojíme nožičky, které nakrájíme na silnější kolečka, pažitku jemně nasekáme.
  • 2
    Zapékací mísu vymažeme máslem (z odvážené dávky 80 g), narovnáme do ní hlavičky žampionů a mezery vyplníme pokrájenými nožičkami. Do každé hlavičky dáme 1 lístek másla, opepříme, osolíme a zakapeme citronovou šťávou. Pečeme v předehřáté troubě asi 15 minut. Podáváme posypané pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.