Žampiony plněné ořechy a krabím masem
30 min.
Ingredience
- 50gramůŽampiony čerstvé
- 340gramůKrabí maso mražené
- 2lžíceMajonéza
- 2lžíceCibulka jarní
- 2lžícePetržel - nať
- 110gramůOřechy vlašské
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
277 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
21 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Ze žampionů odkrájíme nohy, klobouky důkladně otřeme vlhkou utěrkou, vnitřky potřeme octovou zálivkou.
- 2Na nádivku smícháme konzervované krabí maso s majonézou, nadrobno nasekanou jarní cibulkou, petrželkou a nasekanými ořechy, ochutíme solí i pepřem.
- 3Klobouky žampionů naplníme nádivkou, necháme vychladit v lednici a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.