Zapečená brandáda z mořských ryb

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
295 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
17 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
38 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné, vykostěné ryby uvaříme v osolené vodě doměkka, scedíme a necháme vychladit. Potom maso najemno umeleme.
  • 2
    Do smetany vmícháme rozetřený česnek, nasekanou petrželku, pepř, vše svaříme. Spolu s olejem a solí promícháme s mletým rybím masem. Směs vložíme do zapékací mísy a v mírně vyhřáté troubě zapečeme dozlatova.
  • 3
    Vhodnou přílohou je vařená rýže nebo brambory a zeleninový salát. Každou porci ozdobíme dílkem citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.