Zapečená kapusta s filé a paprikou
50 min.
Ingredience
- 2kusyPaprika červená
- 2kusyPaprika žlutá
- 1kusKapusta hlávková
- 400mililitrůVývar rybí
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaKerblík
- 2lžíceCitronová šťáva
- 200gramůZakysaná smetana
- 600gramůFilé z aljašské tresky
- 50mililitrůMléko polotučné
- 200gramůSýr Eidam cihla 40%
- 1kusCibule
- 2lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
577 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
28 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, drobně nasekanou cibuli necháme zesklovatět na rozpáleném oleji. Přidáme omytou, na nudličky nakrájenou kapustu a očištěné, na kostičky nakrájené papriky. Vše několik minut podusíme. Zalijeme rybím vývarem, osolíme, opepříme a okořeníme kerblíkem.
- 2Podušenou zeleninu vložíme do zapékací mísy. Porce filé omyjeme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a poklademe na zeleninu.
- 3Zakysanou smetanu rozšleháme s mlékem a nalijeme na pokrm. Povrch posypeme nastrouhaným sýrem. Pečeme v troubě při 200 stupních Celsia asi 20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.