Zapečená kapusta s masem

50 min.
Maďarsko
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
576 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
40 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
5 g
Cukr
485 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V osolené vodě povaříme kapustu a necháme ji okapat.
  • 2
    Uvařené uzené maso nakrájíme na kostičky.
  • 3
    Strouhanku osmahneme na másle dozlatova.
  • 4
    Vymažeme pekáč máslem, kapustu rozdělíme na listy a do pekáče klademe vrstvu kapusty. Opepříme, posypeme strouhankou a přidáme kostky masa.
  • 5
    Tyto vrstvy opakujeme.
  • 6
    Poslední vrstva musí být kapusta, na kterou dáme kousky másla a dáme zapéct do trouby.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.