Zapečená masová paštika

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
277 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
16 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
178 mg
Cukr
125 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na menší kousky, česnek a šalotku oloupeme, rozpůlíme, slaninu pokrájíme na kostičky, parmskou šunku na tenké proužky.
  • 2
    V mixeru rozdrtíme maso, šalotku a česnek, přidáme slaninu, vejce, brandy, skořici, sůl, pepř a vše rozšleháme na kaši. Vmícháme proužky parmské šunky a směsí napníme zapékací misku.
  • 3
    Troubu předehřejeme na 200 °C, na zapékací misku položíme bobkový list, vložíme do trouby. Pečeme 40 minut, dokud se paštika nezačne oddělovat od stěn a na povrchu hnědnout.
  • 4
    Přikryjeme a necháme v ledničce vychladit.
  • 5
    Podáváme s tousty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.