Zapečená příloha k masům

60 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
804 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
46 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
7 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory, hrušky a jablka oloupeme. Hrušky s jablky zbavíme jádřinců a spolu s bramborami nakrájíme na tenké plátky. Pečící formu vymažeme máslem a střídavě naskládáme hrušky, brambory a jablka. Mírně posypeme solí, pepřem.
  • 2
    Sýr, mléko, smetanu, vejce, pepř, sůl, vejce rozmixujeme na hustý krém, který rozetřeme na hrušky, brambory a jablka.
  • 3
    Vložíme do předehřáté trouby a při 220 stupních Celsia pečeme 40-45 minut. Po upečení krájíme na porce, poskládáme na jednotlivé talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.