Zapečená treska po provensálsku
35 min.
Ingredience
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
111 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
1 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
6 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Připravíme 4 zapékací formičky a do každé položíme plátek šunky.
- 2Oloupaná rajčata zbavíme zrníček, dužinu nakrájíme na proužky a rozdělíme do formiček na šunku. Rajčata osolíme a posypeme na plátky nakrájenou cibulí a česnekem.
- 3Do zbylých plátků šunky zabalíme filety z tresky a dáme je do formiček. Mírně osolíme a opepříme.
- 4Pokrm pečeme v troubě vyhřáté na 240°C 10-15 minut.
- 5Po upečení tresku posypeme pepřem a čerstvou bazalkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.