Zapečená treska po provensálsku

35 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
111 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
1 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
6 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme 4 zapékací formičky a do každé položíme plátek šunky.
  • 2
    Oloupaná rajčata zbavíme zrníček, dužinu nakrájíme na proužky a rozdělíme do formiček na šunku. Rajčata osolíme a posypeme na plátky nakrájenou cibulí a česnekem.
  • 3
    Do zbylých plátků šunky zabalíme filety z tresky a dáme je do formiček. Mírně osolíme a opepříme.
  • 4
    Pokrm pečeme v troubě vyhřáté na 240°C 10-15 minut.
  • 5
    Po upečení tresku posypeme pepřem a čerstvou bazalkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.