Zapečená treska s limetkou
30 min.
Ingredience
- 800gramůTreska aljašská
- 2kusyLimetka
- 30mililitrůOlej olivový extra panenský
- 10gramůMed včelí
- 1kusKoriandr čerstvý
- 1kusPetržel - nať
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 1špetkaEstragon
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
254 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
9 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Limetkovou kůru, limetkovou a citrónovou šťávu, olivový olej, med, koriandr, petrželku a pepř důkladně smícháme. Troubu zahřejeme na 200 °C.
- 2Do zapékací misky vložíme tresčí steaky a zalijeme připravenou směsí. Misku zakryjeme alobalem a pečeme asi 20 minut, až se ryba začne rozpadat. Zdobíme čerstvým estragonem a plátky limetky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.