Zapečená treska s rajčaty

45 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
315 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
19 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
904 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    K přípravě tresky připravíme marinádu. Do misky dáme olivový olej, citronovou šťávu, omytou, drobně pokrájenou zelenou petrželku, pokrájený česnek na plátky a posekanou čerstvou bazalku. Vše zamícháme a potřeme filety tresky, které jsme předtím osolili.
  • 2
    Do olejem vymazaného pekáče naskládáme potřené filety tresky, na které položíme nakrájené plátky rajčat a v předehřáté troubě pečeme pří 190 °C tresku dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.