Zapečená treska se sýrem a zeleninou

30 min.
Mexiko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
549 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
31 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z tresky pokapeme citronovou šťávou, worcesterem a necháme 10 minut odležet. Cibuli nakrájíme na plátky a rozebereme na kroužky, žampiony rozčtvrtíme, rajčata rozkrájíme na kolečka, cuketu také na kolečka, sýr krájíme na tenké plátečky, bazalku a oregano posekáme na jemno. Zeleninu s bylinkami promícháme, rybí filety pokrájíme na kostičky.
  • 2
    Pekáček vymažeme máslem, střídavě vkládáme vrstvu zeleniny a vrstvu ryb, každou vrstvu osolíme i opepříme. Smícháme víno s rajčatovou šťávou, smetanou, pernodem a zalijeme pokrm v pekáčku. Navrch položíme plátky sýra, vložíme do vyhřáté trouby a zapékáme zhruba 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.