Zapečená vřeténka

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
981 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
47 g
Sacharidy
103 g
Vláknina
578 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvaříme vřeténka, zpěníme na oleji cibulku.
  • 2
    Přidáme mleté maso, osolíme, opepříme a okořeníme podravkou. K opečenému masu přidáme rozmačkaný česnek a majoránku. Osmahneme a zalijeme pasírovanými rajčaty s kečupem a lžící hladké mouky.
  • 3
    Do částečně vychladlé omáčky přilijeme smetanu. Přisypeme vřeténka a promícháme.
  • 4
    Směs dáme do vymazané formy, zasypeme sýrem a pečeme při 180 stupních 25 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.